Kursinformation

Nedan kan du både boka och läsa om de olika kurserna vi erbjuder. Hittar du inga bokningsbara kurser? Då är en termin i full gång! Signa upp på vårt nyhetsbrev via startsidan så får du direkt information om när nästa bokningsbara period dyker upp!

Vi är den första Pole fitness studion i Sverige med ett unikt framtaget koncept där alla elever får utvecklas i sin egen takt. I och med att sporten är väldigt ny är det omöjligt att förvänta sig att en grupp kommer in till en klass med samma erfarenhet och förutsättningar och sen efter 8 veckor har lärt sig precis lika mycket. Med detta i åtanke har vi varit först med att ha tagit fram ett koncept där det alltid finns valmöjlighet efter avslutad kurs, man kan vara kvar på samma ”svårighetsgrad” utan att behöva gå precis samma klass och övningar igen genom att ta en ”fortsättningskurs”, eller så rör man sig uppåt i svårighet om man är ivrig och kanske har gedigen träningsbakgrund. Tillsammans med din instruktör bestämmer ni vilken nivå du ska gå. I Introduktionsklassen på varje nivå går vi efter en fastare kursplan med vad som förväntas klara av på den nivån, på fortsättningskursen anpassar vi efter gruppen och repeterar det som känns nödvändigt för att gå vidare, dessa fortsättningskurser kan man utan problem ta två eller flera gånger i rad då de aldrig ser riktigt lika dana ut.

Hos oss finns allt från nybörjarnivåer till mer avancerade nivåer. Lektionerna pågår under 8 veckor och är 90 minuter per lektion. Nedan kan du läsa om de klasser vi erbjuder.

Observera att bokningen är bindande. Läs noggrant igenom bokningsvillkoren!

Finner du ingen kurs just nu, innebär det att kurserna redan startat. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev på startsidan för direkt information om när vi släpper nästa kursomgång.


Nybörjare Nivå 1: Till dessa kurser behöver du ingen tidigare erfarenhet av poledance. Vi utgår från absolut grundnivå och jobbar succesivt upp styrka, flexibilitet och smidighet. Alla kan dansa poledance, stor som liten, gammal som ung, tränad som otränad.
Kursen är 8 veckor á 90 min: 1400:-
Sommarkurserna är 4 veckor á 90 minuter: 700:-


Nybörjare Nivå 1 fortsättning: För att gå denna kurs måste du gått nybörjarkursen i nivå 1. Här utgår vi från de övningar, snurrar och tricks vi lärt oss i nybörjarnivån, och sätter ihop dessa till koreografier och utmanar oss ytterligare! 
Kursen är 8 veckor á 90 minuter : 1400:-
Sommarkurserna är 4 veckor á 90 minuter: 700:-


35+ Nybörjare Nivå 1: Denna kurs är för de som är äldre i kroppen med unga i sinnet! Här har vi minst lika roligt men vi tar större hänsyn till kroppen och de begränsningar som kan ha smugit sig på.
Kursen är 8 veckor á 90 minuter: 1400:-


Nivå 2: För denna Nivå måste du ha gått både Nivå 1 och Nivå 1 fortsättning. Tala med din instruktör för att veta om du är redo för denna kurs!
Kursen är 8 veckor á 90 minuter: 1400:-
Sommarkurserna är 4 veckor á 90 minuter: 700:-

Vi rekommenderar att kombinera denna kurs med en styrka& stretch-kurs. (se nedan)


Nivå 2 fortsättning: För dig som utan problem klarat av nivå 2.
Kursen är 8 veckor á 90 minuter: 1400:-
Sommarkurserna är 4 veckor á 90 minuter: 700:-

Vi rekommenderar att kombinera denna kurs med en styrka&stretch-kurs (se nedan)


Nivå 3: För att gå denna kurs måste du kunna alla moment i Nivå 2 och nivå 2 fortsättning. Tala med din instruktör för att veta om du är redo för denna nivå.
Sommarkurserna är 4 veckor á 90 minuter: 700:

Vi rekommenderar att kombinera denna kurs med en Stryka & stretch-kurs.


Styrke- och stretch-kurs: I denna kurs delar vi 90 minuter i två olika delar. Vi börjar med 45 minuter styrka. Här har vi inte har stolpen som fokus. Här jobbar vi istället ren styrka och använder mycket kroppen som redskap och jobbar även lite övningar med vikter, motståndsband mm. Allt för att kunna bygga styrkan vi behöver till just poledance.
Sedan påbörjar vi 45 minuter stretch där vi strävar mot en mer flexibel och rörligare kropp. Perfekt om du har som mål att utvecklas snabbare i poledance eller förbereda musklerna för mer avancerade tricks.
Kursen är 8 veckor á 90 minuter: 1400:-
Sommarkurserna är 4 veckor á 90 minuter: 700:-


Elevträning: Detta är ett tillfälle där du kommer till studion för egen träning. Det är ingen lärarledd klass utan du tränar på det du gjort på dina tidigare klasser. Observera att säkerheten alltid går först. Utmana dig inte med svårare övningar som du inte tidigare utfört, boka då istället en privatlektion med instruktör. Elevträning är för elever som går kurs på FLOW, men självklart även om du gått likvärdiga kurser på en annan studio. Det är inte till för dig som aldrig tränat poledance tidigare.
Obs. Se schemat under "boka" eller under fliken "Elever". 

50:-/tillfälle eller klippkort på 5 ggr 200:- (Köps på plats i studion)Kundröster

"Tack så jättemycket för att ni intoducerat mig för en helt ny och otroligt rolig träningform! Ni är bäst!" - Josefine

"... min kursledare har varit toppen, alltid på glatt humör och kommer alltid med tips och trix om hur man kan förbättra en övning eller få den att fungera över huvud taget. Hon är duktig på att lära ut och det känns som att hon alltid har något positivt att komma med till en även de gånger när det känns som att ingenting vill fungera. Man känner sig alltid välkommen och de mindre grupperna gör att man rätt fort lär känna varandra och hittar personer som man kan para ihop sig med även när man, som jag, kommer "ensam". Tack så mycket för en väldigt rolig och lärorik första termin! Det kommer definitivt att bli fler av dem!" - Malin

"Jätte nöjd och ser fram emot nästa termin!" - Anna