Elev?

Här kan du logga in på din kundprofil och se dina bokningar, betalningar mm..


Förhållningsregler

  • På FLOW tränar vi utan smycken på händer och armar. Vi vill behålla hela och fina stänger!
  • Undvik lotion och oljor på kroppen dagen före ditt pass för att undvika halt grepp.
  • Vi tränar barfota för att undvika att vi halkar och skadar oss.
  • Kom i tid till din klass! Studion öppnar en stund innan klassen börjar. Blir du mer än 5 minuter sen så får du stå över passet och ta igen vid annat tillfälle.
  • Att ta igen en missad lektion kostar 50:-. Du kan ta igen i mån av plats. Frånvaro registreras via http://flowelev.se/ senast 5 timmar innan din klass för möjlighet att ta igen denna.
  • Hellre för mycket kläder än för lite! Vi vill hålla oss varma under klass. Ha alltid med dig tjocktröja och långbyxor och ha hotpants eller shorts under.
  • Tänk på att du tränar på egen risk. Har du skadat dig, mår dåligt eller har ont någonstans, var noggrann med att informera instruktören om detta innan klassen börjar.
  • Fotografering och filmning sker inte under klass. Fråga din instruktör om att filma de sista fem minuterna. Respektera de andra i studion - för alla vill inte vara med på bild! Ställ alltid frågan.
  • Vi vill ha en ren och fin studio. Städa alltid din stolpe noggrant när du är klar. Vik ihop rengöringsdukar och ställ tillbaka det du lånat på hyllan i salen.
  • Vi FLOWare är hjälpsamma och stöttande mot varann. Tänk på att ta med dig ett stort leende till klassen!

Öppen Elevträning

Till studion kan du komma även när du inte har kurs, och själv träna på det du lärt dig under dina klasser. För att kunna göra detta behöver du vara elev hos oss och ha påbörjat en kurs i poledance.
Under elevträningen finns ingen instruktör på plats, vilket innebär att det inte är en lärarledd klass! Läs nedan regler för vår elevträning.

Regler vid elevträning:

⦁ Boka alltid in din elevträning via hemsidan. I mån av plats kan du även dyka upp utan att boka. (Om ingen är inbokad via hemsidan, garanterar vi dock inte att studion är öppen.)

⦁ Bokningen är bindande. Dyker du inte upp på din bokade tid kommer du debiteras avgiften för elevträningen, oavsett om du har fri öppen träning eller ej.

⦁ Visa ditt klippkort/betala alltid innan du påbörjar din träning. Inga betalningar eller stämplingar får skjutas på till senare.

⦁ Borttappat klippkort ersätts ej.

⦁ Värm alltid upp ordentligt.

⦁ Elevträningen är ingen lärarledd klass. Elevträningarna är till för att öva på det du gjort under kurs. Var noggrann med att träna efter din kapacitet. Gör du saker du inte gjort tidigare, be en kompis att passa dig, eller använd en crashmat.

⦁ Träning i våra lokaler sker på egen risk. Respektera ovan punkt och respektera våra kursnivåer.

⦁ Lär inte ut övningar till andra elever.

⦁ Vill du filma och fota det du gör, stäm av med de andra i lokalen om de syns i bild. Lägg aldrig upp någonting på sociala medier med flera i bild, såvida de inte accepterat detta.

⦁ Städa stolpen noggrannt efter dig. Ställ tillbaka använda redskap, mattor och vikter innan du lämnar studion.

Avviker man från någon av ovan punkter så får man en varning. Vid två varningar så blir du avstängd från elevträning resten av terminen.


Aktuella och kommande scheman