Om FLOW

FLOW Linköping

Till FLOW är alla välkomna, tränad som otränad, liten som stor, professionell dansare eller nybörjare. Vår vision är att skapa en personlig träningsstudio med fokus på varje enskild individ. Vi vill att träning ska vara rolig, utmanande och utvecklande. Med internationellt utbildade instruktörer ser vi till att du får en rolig och trygg upplevelse hos oss. Vi dansar på säkra stänger som sitter fast i både tak och golv och vi bygger upp styrka, flexibilitet och kondition från grunden. Vi hoppas att du kommer trivas lika bra hos oss som vi gör!


Studion i Linköping

Vår studio

Under våren 2018 flyttade vi till våra nya, stora lokaler på Tornbyvägen 1B. Här har vi två stora salar, en för enbart pole och en öppen sal där utbudet varierar med klasser som Twerk, Stretch, Styrka m.m. 

Kvalité är viktigt.

Hellre färre stolpar och mer plats mellan stängerna, än att klämma in för många stänger och krocka med varandra.

Vi har nya, säkra stänger som är ett stycke d.v.s. inga skarvar eller liknande som kan nöta/skada händerna. Stängerna är dessutom förankrade i golv och tak för högsta säkerhet. (De flesta billigare stänger som är utmärkt för hemmabruk monteras ihop och består av flera delar och tryckmonteras sedan mellan golv och tak, detta lämpar sig kanske inte lika väl för en studio med hög belastning)


Vi älskar Polefitness!

Vi har startat våra studios för att få dela med oss av vår passion. Vi som grundat FLOW är några av de få studioägare i Sverige idag som är 100% aktiva inom sporten, båda inom tävlingar och förbundet, och vi brinner verkligen för det vi gör, det är mycket mer än en affärsverksamhet. Vår ambition är att bidra till att höja standarden på träningsformen i Sverige och göra den säkrare och mer seriös, genom utbildning och kunskap.


Hur allt började

Med ett gemensamt fokus på träning där individen står i centrum, med personliga mål och anpassad motivation, ville Sara Lumholdt och Ida Rosén skapa ett hälsocenter där man känner att man alltid blir sedd, även då man är i en grupp.

Säkerhet var också en viktig faktor och resan började med gemensam utbildning på bl.a. SAFE, Scandinavian Academy for Fitness Education, en grundläggande teoretisk utbildning inom träning och hälsa inkl. t.ex. anatomi, träningslära, hjärt- och lungräddning m.m., samt grundläggande utbildning som instruktörer i just Pole fitness via Amerikanska XPERT.

Vi öppnade FLOWsthlm i Oktober 2012 och FLOWKarlstad i Januari 2014.

Tanken bakom Flow är att du som individ ska ha möjlighet att få hjälp att framför allt hitta det roliga i din träning! Den där sista motivationen som kanske saknas och är svårt att få fram själv på ett klassiskt gym, handen på hjärtat, hur spännande är det egentligen i längden att flytta pinnen från 5 till 5,5 kilo i den där maskinen på gymmet?
Vi hjälper dig att hitta egna mål där vi framför allt fokuserar på din insida, vad vill DU klara av? Stå på händer för första gången i ditt liv, göra en kullerbytta, hänga i en arm från en stång eller bli rörligare, kanske till och med komma ner i spagat?

Flow är inte där för att drastiskt förändra eller bli ditt liv, men gärna en del av det. Du får självklart vara hos oss 7 dagar i veckan, men du är precis lika välkommen när det passar dig.