Vi finns här för dig!


Sara Lumholdt

 • Certifierad Poledanceinstruktör, Xpole Xpert training 
 • Safe Education, utbildning i träningslära
 • Certifierad Poledanceinstruktör, Internationella ElevatED Level 1 -2015
 • Certifierat Poledanceinstuktör, Internationella ElevatED Level 2 -2016

"Det är jag som är Sara - som tillsammans med Ida Rosén är ägare och grundare av FLOW. Jag har sysslat med gymnastik och dans i hela mitt liv, men sedan 2010 har jag huvudsakligen ägnat mig åt poledance.
Jag både instruerar, tränar och tävlar i polefitness på samtliga nivåer. Då jag bor och jobbar i Stockholm och även håller klasser på FLOWStockholm så pendlar jag till Linköping för att ha klasser ca två dagar i veckan. På FLOW Linköping instruerar jag de högre nivåerna i poledance. Jag hoppas att ni kommer trivas bra hos oss!"
Sara är under 2017 bortrest i andra delar av världen och har inte några klasser hos oss under denna period.


Emmie Hammarström

 • Läst Poleutbildning Vertical Dance London - 2015
 • Certifierad Poledanceinstruktör, Internationella ElevatED Level 1 -2016
 • Certifierad Poledanceinstuktör, Internationella ElevatED Level 2 -2016

"Jag brukar beskriva mig själv som kreativ, envis och lite tokig med ett stort intresse för träning och hälsa. Jag har tränat en stor del i mitt liv, men om jag dansat innan? Nej! Det närmsta jag har kommit dans var när jag som liten hade uppträdande för mamma hemma i vardagsrummet när jag ville söka in till Småstjärnorna. Så jag måste vara det levande beviset på att inget är omöjligt och att den här sporten verkligen är för alla! Jag brukar säga att det är världens vackraste träningsform, Perfekt blandning mellan dans, styrka, flexibilitet och mod, och det bästa är att du kan skapa vilket uttryck du vill! Vill man sträva mot att skapa en snygg jazzig koreografi eller sträva mot ren råstyrka i en "flagga"? Du väljer! 
Så varför polefitness? En dag ställde jag mig frågan varför det inte fanns ett ställe att lära poledance i Östergötand. Tråkigt! En timme senare hade jag beställt en stolpe och en vecka senare hade jag 20 kg att hämta ut på posten. Kommer hem och inser att jag inte tänkt igenom detta utan varken hade tillräckligt med utrymme eller tak med reglar i. Galet? Kanske! Envis som jag är så slängde jag ut vårt matbord och ersatte med en stolpe, bära eller brista - och samma sekund blev jag fast, började sakta lära mig själv att faktiskt dansa, och började senare läsa pole-utbildningen Vertical Dance-London. Här började min resa och ett år senare träffade jag Sara och fick äran att vara med när FLOW öppnade i Linköping. Idag finns jag på studion de flesta dagar i veckan. Mitt mål är att mina elever ska ha en rolig stund i studion, kunna skratta med varandra, utvecklas och utmanas! På studion håller jag i kurser i både poledance, styrka och stretch. Vi ses!"


Isabella Ostojic

 • Certifierad Poledanceinstruktör, Internationella ElevatED Level 1 -2015
 • Certifierad Poledanceinstuktör, Internationella ElevatED Level 2 -2016

"Glad, sprudlade och galen är de tre ord som beskriver mig bäst. Jag är i grund och botten en danstjej som aldrig riktigt fastnat för andra former av träning. Det har inte riktigt känts rätt. Att gå till gymmet, lyfta vikter och göra reps och sets får mig att vilja gömma mig under sängen och aldrig komma fram. Jag har haft otaliga gymkort som bara legat hemma och samlat damm i byrålådan. Dans har istället alltid varit min grej, jag har alltid fascinerats över sättet man kan använda kroppen till att uttrycka sig och den styrkan som faktiskt krävs för att hålla kroppen i vissa positioner. När jag började med polefitness för snart två år sen var jag överlycklig att jag hittat en träningsform där jag kunde använda kroppen och dansen som redskap i träningen, jag var fast direkt. Jag har på två år utvecklat stryka som jag aldrig tidigare trodde var möjlig för mig, jag kunde knappt göra en armhävning när jag började! Våren 2015 kom jag i kontakt med Sara och FLOW, och i mars var jag färdigutbildad polefitnessinstruktör genom den internationella utbildningen ElevatED. Maj 2015 slog FLOW Linköping upp sina dörrar och där började även min karriär som polefitnessinstruktör. Nästan all min lediga tid spenderas i studion eftersom det är en så pass underbar och härlig atmosfär här! När jag inte busar och har kul med instruktörerna eller tränar själv, så håller jag i både styrka, stretch och pole-kurser."

Sofia Norrbin

 • Certifierad Poledanceinstruktör, Internationella ElevatED Level 1 -2016
 • Certifierat Poledanceinstuktör, Internationella ElevatED Level 2 -2016
 • Certifierad Twerkinstruktör, Gal BePole -2016

"Jag började med pole hösten 2015 här på FLOW. Jag hade pratat med olika kompisar om att vi skulle börja ihop men vi tog aldrig tag i det. Så en kväll kände jag bara att - nu kör jag själv! Så jag anmälde mig, gick dit väldigt nervös samt förväntansfull och det blev kärlek vid första snurren. Pole har givit mig så mycket. Självsäkerhet, trygghet i mig själv och massa underbara vänner. Det roliga med pole är att utvecklingen är så tydlig hela tiden och på så många nivåer. Styrkan, koordinationen, puls och mentalt. Jag trivs jättebra med den här sporten och tycker det är minst lika roligt att lära mig själv som att få lära ut och dela med mig av denna underbara sport. Här på FLOW håller jag klasser i pole, styrka och gruppbokningar i twerk. Ses!"

Matilda Gustafsson

 • Certifierad Poledanceinstruktör, Internationella ElevatED Level 1 -2016

"Polefitness har alltid fascinerat mig och då FLOW öppnade i Linköping var jag överlycklig. Hösten 2015 tog jag mitt första steg in i studion och sedan dess är jag fast! Tidigare har dans varit den enda sporten jag verkligen tyckt om, under gymnasiet ägnades all min tid åt modernt, jazz och balett. När jag flyttade till Linköping slutade jag dock dansa och har sedan dess aldrig lyckats hitta den perfekta träningsformen. Polefitness lever upp till förväntningarna och mer. Det ger mig ständigt nya utmaningar och jag älskar det! Utöver den coola, skitjobbiga men dock så fantastiska sporten får man möjlighet att träffa alla möjliga olika människor i studion – polefitness passar för alla. Utöver instruerar kurser i polefitness håller jag även i stretch-kurser. Vi ses på FLOW!"

Emma Ring

 • Certifierad Poledanceinstruktör, Internationella ElevatED Level 1 -2016
 • Certifierad Poledanceinstuktör, Internationella ElevatED Level 2 -2016

Emma jobbar på FLOWKarlstad, FLOWÖrebro och har även klasser hos oss på FLOWLinköping upp till nivå 4. 

"Jag bestämde mig i november 2014 att det var dags att börja träna, har dock aldrig varit speciellt intresserad av sport, utan har istället haft ett stort intresse av veteran bilar och hängt med grabbarna! Men så hade jag alltid tyckt att polefitness har sett så himla kul ut och passande nog hade FLOW Karlstad en 4 veckors nybörjarkurs innan jul, så jag anmälde mig och ja, här är jag idag, totalt frälst och fast för denna fantastiska sport som har utvecklat mig något enormt som person både mentalt och fysiskt. Vart jag vill komma med detta är att om man verkligen vill något så går det, som sagt - jag var totalt otränad när jag började och har aldrig dansat mer än på högstadiets buggkurs. Så med vilja kommer man långt!"

Caroline Svahn

 • Certifierad Poledanceinstruktör, Internationella ElevatED Level 1 -2016